Kobus Kramer projectmanager bij Baggerbedrijf De Boer BV / Dutch Dregging uit Sliedrecht belde met de vraag of hij op het depot van Dregteam SOAD op Urk kon afspreken met een aantal vrijwilliger. Kramer die tijdens een eerdere inzet van het Dregteam waar ook Baggerbedrijf De Boer actief met een schip mee zocht, hoorde dat de bus aan vervanging toe is, twijfelde geen moment en ondernam gelijk actie.


Hij vertelde over de broodnodige vervanging van de bus aan de directie van Baggerbedrijf De Boer en daar werd besloten om opnieuw het werk van Dregteam SOAD te steunen. Groot was de verrassing toen Kobus vrijdagavond een cheque van € 5.000,= kwam overhandigen. Naast dit fantastische bedrag kwam er nog zo'n donatie binnen van een Baggerbedrijf dat anoniem wil blijven. Baggerbedrijf De Boer en Dregteam SOAD zijn geen onbekenden van elkaar. ''Het steunt ons enorm dat Baggerbedrijf De Boer ons werk een warm hart toedraagt'', aldus Gerrit Hakvoort voorzitter van Dregteam SOAD.
Op de foto v.l.n.r. voor: Kobus Kramer Baggerbedrijf De Boer BV en Gerrit Hakvoort voorzitter Dregteam SOAD. Achter Steven Snoek en Lucas Kramer.

Om de huidige bus te kunnen vervangen is Dregteam SOAD een Doneeractie gestart 'Houd Dregteam SOAD op de weg!'

 

Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen | Login | Privacyverklaring