We prijzen ons als Dregteam SOAD gelukkig met sponsoren die ons op verschillende manieren ondersteunen waardoor ons werk door kan blijven gaan.
Omdat de vrijwilligers van ons Dregteam als geen ander weten hoe belangrijk het dragen van een redvest is, zijn we juist daarom trots dat één van onze sponsoren Secumar Benelux BV uit Leusden is.


Foto: Suzanne Rozendaal van Secumar Benelux BV en vrijwilliger Henk Kombrink van Dregteam SOAD.

Ruim 16 jaar geleden werden door Secumar de eerste gesponsorde redvesten voor onze vrijwilligers overhandigd door Ad Rozendaal. Vanaf dat moment is er een warme relatie ontstaan en worden de redvesten periodiek aangeboden voor keuring en als het nodig is vervangen. Dit alles kosteloos!

Wij hopen dat onze relatie nog jaren blijft bestaan.

 

Eerder bericht uit 2006:
 
Ad Rozendaal van Secumar overhandigd redvest aan Gerrit Hakvoort.

'De vrijwilligers van de Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen (SOAD) kunnen hun werk voortaan zo veilig mogelijk doen. Het bedrijf Secumar uit Woudenberg sponsort de stichting namelijk met zes reddingsvesten. Directeur Ad Rozendaal (links op de foto) van dat bedrijf overhandigde de vesten aan Gerrit Hakvoort, de voorzitter van de SOAD. Reddingsvesten zijn onder andere verplicht op de snelle boten van het KLPD, waarmee de SOAD regelmatig samenwerkt bij dregacties. Door de gift kan de vaste kern van de SOAD nu nog veiliger het water op.'

 

Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen | Login | Privacyverklaring