Donderdagavond was het dan zover, de Glamour Bingo van Wasparfum uit Urk. Door het hele land werden boekjes met bingo kaarten verkocht, en op de locatie van Wasparfum kon je zelfs als VIP meedoen met deze bingo. Weken van voorbereiding gingen aan deze avond vooraf, en dat was heel goed te zien. Een sfeervol ingerichte zaal waar de deelnemers gezellig onder het genot van een hapje en een drankje mee konden doen voor prachtige prijzen.

De bingo werd gedaan door Diana Strampel van Wasparfum en Gré uit de serie Urk. Rond 20:00 uur starte de uitzending via Youtube zodat ook de deelnemers thuis die al op scherp zaten mee konden doen voor een volle rij, of met geluk een volle kaart. Deze fantastische avond bracht € 10.000,= euro op voor onze nieuwe bus.


Diana Strampel van Wasparfum overhandigd de Cheque aan de vrijwilligers van Dregteam SOAD.


Daarnaast werd door Simone van de De Zalmfabriek een cheque van € 700,= overhandigd mede namens Naviun, Cherwood CW, UltraBath en Computersnel.

Dat iedereen heeft genoten blijkt wel uit deze reactie van een VIP die wij kregen: Ja man, wij hadden echt een leuke avond 'leuk ploegje ook' en wat was dat eten fantastisch lekker. Ik vind het voor de SOAD zo mooi, die mannen liepen zo dankbaar in de ronde, het was een topavond! We hopen op nog meer zulke gave bingo's bij jullie op de zaak. Bedankt voor alles!

Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen om dit evenement tot zo'n groot succes te maken.

 

Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen | Login | Privacyverklaring