Afgelopen weekend mocht Tony Regnerus samen met Greetje en Teun uit de serie URK meespelen in het SBS6 programma Marble Mania met als doel daarmee een mooi bedrag bij de elkaar te spelen voor hun gekozen goede doelen.

Met name Tony willen wij bedanken omdat hij onze stichting Dregteam SOAD heeft gekozen. Daarmee heeft hij voor ons een geweldig bedrag van
€ 5.000,- bij elkaar gespeeld. Dit geld wordt gebruikt voor de aanschaf van onze nieuwe bus. Ook Teun en de Alzheimer Stichting willen wij van harte feliciteren met de gewonnen € 5.000,=
 
Foto: William Rutten
 
Een speciale felicitatie aan Greetje en het CPV (Coordinatie Platvorm Vermissing) is op z’n plaats met het gewonnen mega bedrag van maar liefst € 30.000,= Succes gewenst met de besteding van dit mooie bedrag voor jullie fantastische werk!
Tot slot willen wij Marble Mania en de Vriendenloterij hartelijk bedanken dat onze plaatsgenoten gelegenheid kregen om mee te spelen.
 
Als Dregteam SOAD zetten wij ons in om onderwater vermiste personen zo snel mogelijk terug te vinden en terug te geven aan de familie. Onze hulp kan ingeroepen worden door de verschillende hulpdiensten zoals politie en brandweer, maar ook door particulieren.

Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen | Login | Privacyverklaring