Op hun eigen verjaardag werd deze zin uitgesproken door Anny van der Steen en Ronald Hoppzak. Dit was de aanleiding voor het ontstaan van Stichting 110. Zij werden samen 110 jaar en met het oprichten van deze stichting wilden zij beide iets meer voor anderen betekenen.

Met medewerking van een aantal bestuursleden, enthousiaste medewerkers en niet te vergeten de gulle gevers, heeft Stichting 110 een aantal mensen blij kunnen maken met een verblijf op ‘De Schatberg’ in Sevenum. Mensen die om één of andere reden een steuntje in hun rug konden gebruiken en door bekenden voorgedragen werden voor een mooi verblijf.

Omdat het helaas steeds moeilijker is mensen te enthousiasmeren en de aanmeldingen minder werden, heeft het bestuur van Stichting 110 besloten om de stichting op te heffen per 16 juli 2023. Deze datum valt rond de verjaardag van bovengenoemde initiatiefnemers.

Bijna 3 jaar geleden werd ons Dregteam ingezet bij een vermiste 23-jarige Poolse man. Dit trieste ongeval gebeurde in de recreatieplas van vakantiepark De Schatberg in Sevenum. Een poosje geleden werden wij benaderd door Ronald Hoppzak van het park met de vraag of we elkaar binnenkort op Urk konden treffen. 


Donderdagochtend kwamen vader en moeder Hoppzak (zij namen in 1995 de ‘De Schatberg’ over) naar Urk om een cheque van € 1.000,= te overhandigen. Wij hebben enorm veel bewondering voor het werk wat deze Stichting de afgelopen 9 jaar heeft gedaan en willen de familie Hoppzak bedanken voor deze mooie gift.

Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen | Login | Privacyverklaring