Vrijdag 15 december j.l. werd in Sporthal de Schelp een vriendschappelijke wedstrijd ZVV Urk 3 tegen Creators FC gespeeld.

De opbrengst van deze wedstrijd (€ 1.000,=) was voor Dregteam SOAD.

Jaarlijks wordt door ZVV Urk een wedstijd georganiseerd waarbij de opbrengst voor een goed doel is.

 
Tijdens Urk in Wintersferen (24 en 25 november) lopen 2 dagen veel plaatsgenoten in klederdracht en langs de route zijn allerlei kraampjes te vinden. Een werknemer van Het Urker Zalmhuys die langs deze route woont bedacht tijdens de vrijmibo om samen met een aantal collega’s dit jaar mee te doen aan dit evenement. De voorbereidingen werden getroffen en tijdens Urk in Wintersferen blijkt een stukje warm gerookte zalm goed te scoren, menig mootje- of broodje zalm gaat over de toonbank. Maar ook koolmoes, dikkoek en warme chocolademelk wordt gretig afgenomen.

Aan het eind van Urk in Wintersferen werd de buit geteld en blijkt er een geweldig bedrag van € 3.250,- opgehaald te zijn.

 
Dinsdagavond, 19 december, kregen de vrijwilligersorganisaties Dregteam SOAD en KNRM-station Urk elk een fantastisch bedrag overhandigd van € 3.000,-.
Café de Willem Barentsz, op Urk, had vrijdag 15 december een Rad van Fortuin-evenement georganiseerd. De opbrengst hadden ze bestemd voor het goede doel SOAD en de KNRM. Het evenement haalde het fantastische bedrag op van € 6.000,-. Evenals de organisatoren zijn ook SOAD en KNRM blij en verrast met deze geweldige bedragen.

Dregteam SOAD gaat deze cheque gebruiken om twee vrijwilligers te voorzien van een nieuw overlevingspak en ook de KNRM gaat deze bijdrage gebruiken om opstappers te voorzien van nieuwe overlevingspakken.

 
Wij willen ZVV Urk, Het Urker Zalmhuys en Café de Willem Barentsz bedanken voor hun bijdrage.

Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen | Login | Privacyverklaring