ALMELO – Vandaag, maandag 14 maart, gaat de Regiopolitie en Brandweer Almelo met behulp van reddingshonden van RHWW uit Duiven, verder met het zoeken naar een 81-jarige man. Sinds zijn vermissing op zondag 27 februari, hebben alle zoekacties nog steeds niets opgeleverd.

Zondag 27 februari en maandag 28 februari is gezocht door duikers van de brandweer, en door het KLPD met sonar en speurhonden.

Op 7 maart werden opnieuw door het KLPD sonar en speurhonden ingezet, en is een deel van het Lateraalkanaal afgedregd door de SOAD samen met Brandweer Almelo.

Woensdag 9 maart werd een vierde zoekactie gehouden in het Lateraalkanaal. Door duikers van de brandweer werd gezocht in het kanaal tussen de Van Rechteren Limpurgsingel en de Aadijk. De zoekactie duurde van 15.00 tot 23.00 uur, maar leverde helaas niets op.

De komende tijd blijft de Dienst Luchtvaartpolitie van het KLPD het Lateraalkanaal opnemen in haar vliegroutes. Tevens zijn het Waterschap Regge en Dinkel, omwonende boeren, jachtopzieners en boswachters op deze zaak attent gemaakt.

Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen | Login | Privacyverklaring